50 JAAR JUDOVERENIGING GOIRLE

Op 17 mei 2007 bestond de judovereniging 50 jaar. Vanwege de meivakanties werd  het jubileum in de maand juni gevierd. Het bestuur had er voor gekozen om geen geldverslindende receptie te organiseren, maar de activiteiten vooral te richten op de eigen leden. Wel werden georganiseerd:

10 juni Interscholaire clubkampioenschappen judo in sporthal De Haspel
Van 10.00 tot 13.00 uur was Sporthal De Haspel het strijdperk voor alle leden die het opnamen tegen collegajudoka's van onze zusterverenigingen uit Moergestel, Diessen en Berkel-Enschot. Maar liefst 62 judoka's streden in de eigen leeftijds- en gewichtsklassen voor de 1e prijs, maar samen ook voor de Kees Kools-wisselbokaal, die voor de beste vereniging van de dag zal werd uitgereikt. Na afloop was er voor de scheidsrechters en juryleden een koffietafel in het cafe van de Haspel.  Foto's van toernooi en koffietafel in het
fotoalbum.

16 juni Diner voor genodigden bij japans restaurant Osaka
Het enige toen nog levende erelid van onze vereniging de heer Kees Kools was behalve leraar van onze vereniging ook betrokken bij de judoverenigingen in Moergestel, Diessen en Berkel-Enschot. Hieruit is een vriendschaps- en samenwerking ontstaan die tot op de dag van vandaag is blijven bestaan. Om bij te kunnen praten werd een gezellig samenzijn georganiseerd voor het bestuur, vrijwilligers en de mensen van het eerste uur van de zusterverenigingen. Dit samenzijn vond plaats bij japans restaurant Osaka aan het NS-plein in Tilburg waar iedereen in kimono kon genieten van een diner in japanse sferen. Het werd een lange maar gezellige avond.

22 juni Etentje voor de gymdames
Al jaren geeft onze trainer Ad Redelijkheid ook één uurtje per week gymlessen aan een aantal dames. In het kader van het 50-jarig jubileum zijn de dames met hun trainer uit eten geweest bij "Van Os Eten en Drinken"

24 juni Uitstapje voor alle judoka's naar attractiepark Toverland in Sevenum

Op zondag 24 juni maakten de leden van de judovereniging samen met een aantal ouders en broers en zusjes een uitstapje. De reis ging naar attractiepark Toverland in Sevenum. Na een busreis van een uurtje zochten de reizigers de groepsverzamelplaats op en vertrokken vandaar uit het park in. Iedereen was gehuld in het knalgele t-shirts met het eigen logo van de judoclub en was overal herkenbaar. Rond 13.00 uur was er op de picknickweide een lunchtpakket. Om 16.30 uur was er voor iedereen friet met snack en een blikje frisdrank. Tussendoor kon iedereen met de gekregen toverduiten nog iets te drinken of eten kopen. De hele dag zag het overal geel in Toverland. Overal doken onze gele t-shirts op. Er werd volop genoten door jong en oud. Om 18.00 uur vertrok het gezelschap weer naar huis en om 19.00 uur precies arriveerden we weer bij de judozaal. Het zat er op, maar iedereen zonder uitzondering had een leuke en geslaagde dag gehad. Op naar het volgende jubileum.