Naamloos document

Diploma dojo assistent voor Peter van Gils
Het afgelopen seizoen heeft Peter van Gils zich ingespannen om het diploma dojo assistent te halen bij de Judobond Nederland. Op woensdag 9 september was het dan zo ver dat de voorzitter van de Eerste Sport- en Judovereniging namens de Judobond Nederlan het diploma dojo assistent mocht uitreiken.
Peter is hiermee officeel gerechtigd om onder leiding van een door de judobond gecertificeerde leraar de lessen mee te begeleiden. De Goirlese judovereniging heeft kwaliteit van de judolessen gecombineerd met plezier in het judo hoog in het vaandel staan en is daarom zeer verheugd dat ze met Peter een gediplomeerd dojo assistent in huis heeft. Het bestuur, leraar en judoka’s feliciteren Peter en wensen hem veel succes en plezier toe als volwaardig dojo assistent.