Onze judolessen

De judolessen worden gegeven op:

Woensdag 18.00 - 19.00 uur jeugd 5-9 jaar

Woensdag 19.00 - 20.00 uur jeugd 10 jaar en ouder

Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen. Voor de data klik hier

De judolessen worden gegeven in onze judozaal bij Sporthal de Haspel

De sporthal is gelegen aan het Grobbendonckpark 42 te Goirle. Onze judozaal heeft een eigen ingang aan de achterzijde van de sporthal.

Wat kost het?

Het verenigingsjaar loopt van augustus tot en met juli. De contributie bedraagt per verenigingsjaar:
Tot 18 jaar € 90,00
18 en ouder € 100,00

Bij tussentijdse inschrijving als lid van de vereniging betaalt u naar rato.

Daarnaast betaalt u contributie aan de Judobond Nederland. Voor de volledige regeling klik hier

Kan ik een proefles volgen?

U kunt 4 gratis proeflessen volgen voordat wij u vragen om een inschrijfformulier in te vullen.

Heb ik een judopak nodig?

Voor beginnende judoka's hebben wij judopakken te leen. Bij aanvang van de les ontvangt u een pak en na afloop levert u het weer in. U kunt een judopak lenen totdat u er zelf een aanschaft. Overigens kunnen onze leden tegen inkoopprijzen + verzendkosten via ons judokleding bestellen.

Wilt u meer informatie?

Kom een kijkje nemen tijdens onze lessen of stel uw vragen via info@judoclubgoirle.nl