Op zondag 7 april namen 11 judoka’s van de Goirlese judoclub deel aan het HilDietoernooi georganiseerd door Judovereniging Hilvarenbeek en Judovereniging Deusone Diessen. Een groot aantal verenigingen en judoscholen uit de omgeving namen aan dit beginnerstoernooi deel.
De judoka’s van de plaatselijke judoclub, waarvan vele voor de eerste keer aan een officiële wedstrijd deelneman,  wisten desondanks goede resultaten te behalen,
1e Prijs was er voor Ramon de Wilde, een hele prestatie voor Ramon, die in een korte tijd zijn angst heeft overwonnen en vol op strijd leverde.
2e prijzen waren er voor Tom Aerts, Stan Broers, Koen Borgstein en Jayden Pelders, waarbij Jayden wegens gebrek aan genoeg tegenstanders uitkwam in een poule met jongens van 2 jaar ouder.
3e Prijzen voor Ties van den Akker en Freek Vermaas
Nilou van Soest, Gijs Borgstein, Eppo Horvers leverden flinke strijd, maar moesten helaas genoegen nemen met 4e plaats.
Idris Schulte moest helaas na zijn tweede wedstrijdje opgeven wegens een blessure,  maar zal nog een herinneringsmedaille ontvangen.
Al met al een vruchtbaar beginnerstoernooi  wat hopelijk nog een goed vervolg krijgt.
Interesse in jeugdjudo in een ontspannen sfeer? Loop eens binnen in onze judozaal in Sporthal De Haspel, Grobbendonckpark te Goirle. U bent iedere woensdagavond van 18.00 tot 20.00 uur welkom om een kijkje te komen nemen of een gratis proefles te nemen.