20-11-2011 Tienerontmoeting in Udenhout

Judoclub Ten Shi uit Berkel-Enschot organiseerd in sporthal de Roomleij te Udenhout een toernooi voor judoka's vanaf tien jaar. De Goirlese judoclub nam met 4 judoka's daaraan deel met het volgende resultaat:

Eerste prijs Danique Berbers, tweede prijs Koen Borstein en Thijs Spapens, derde prijs Wouter Kwaasteniet.

Beschrijving: http://www.judoclubgoirle.nl/20111120_104951.jpg-for-web-normal.jpg

06-11-2011 Jeugteamcompetitie Moergestel

Op zondag 6 november 2011 werd er weer een jeugdteamcompetitiedag georganiseerd. Dit keer in Moergestel. Het team van de Goirlese judoclub wist verrassend de eerste plaats te bemachtigen. Het team bestond uit Rik d'Herripon, Jesse van Schaick, Gijs Borgstein, Robin van Gils, Idris Schulte en Jayden Pelders.

26-06-2011 Interscholaire clubkampioenschappen Udenhout

Op zondag 26 juni 2011 vonden in Udenhout de jaarlijkse Interscholaire Clubkampioenschappen plaats. Dit zijn de clubkampioenschappen voor de judoverenigingen uit Berkel-Enschot, Diessen, Goirle en Moergestel. Het toernooi wordt bij toerbeurt georganiseerd door één van deze verenigingen. Ditmaal was Judoclub Berkel-Enschot Ten Shi aan de beurt, die dit weekend tevens haar 50-jarig bestaan vierde. Onze vereniging trad aan met 15 judoka's, die een goed resultaat wisten te behalen.

1e prijs Jip d’Herripon, Bo d’Herripon, Koen Borgstein, Danique Berbers, Michael van Driel

2e prijs Rick d’Herripon, Idi Wilborts

3e prijs Oguz Kaygiszis, Willem Hehemann, Jayden Pelders

4e prijs Gijs Borgstein, Idris Schulte, Thijs Spapens, Dion van der Kaa

De wisselbeker voor de beste vereniging de "Kees Kools Bokaal" wordt jaarlijks uitgereikt aan de vereniging die het beste presteert. Daarbij wordt niet alleen rekening gehouden met de behaalde prijs op het toernooi, maar ook met het aantal deelnemers en het ledenaantal van de vereniging. De wisselbeker ging dit jaar naar Judovereniging Berkel-Enschot Ten Shi, maar onze club eindigde op zeer korte afstand op de 2e plaats.

29-05-2011 Jeugdteamcompetitie Moergestel

Op zondag 29 mei organiseerde judoclub Ten Shi Berkel-Enschot de 50e jeugdteamcompetitie sinds de start van deze wedstrijden in 1998. De wedstrijden vonden plaats in het scoutinggebouw te Moergestel. Natuurlijk nam ook onze vereniging weer hieraan deel. Onze judoka's Rick d'Herripon, Jesse van Schaick, Gijs Borgstein, Robin van Gils, Jip d'Herripon, Idris Schulte en Jayden Pelders wisten de tweede plaats te bemachtigen achter de thuisclub St. Jan Moergestel.

10-04-2011 Hildi judotoernooi te Diessen

Judovereniging Deusone Diessen en Judoclub Hilvarenbeek organiseerden voor de eerste keer een judotoernooi voor beginnende judoka's. Ook onze vereniging nam hieraan deel met 9 leden. Een eerste plaats was er voor Danique Berbers. Een tweede plaats voor John van der Wouw en derde plaatsen voor Jesse van Schaick, Idris Schulte en Wouter Kwaasteniet. Troostprijzen waren er voor Gijs en Koen Borgstein, Jayden Pelders en Thijs Spapens.

20-03-2011 Jeugdteamcompetitie Middelbeers

Op zondag 20 maart 2011 namen de judoka's van onze vereniging deel aan een jeugdteamontmoeting in Sporthal De Klep in Middelbeers. Na de competitie tussen zes judoverenigingen wist onze vereniging beslag te leggen op de 2e plaats. De judoka's waren: Rick d'Herripon, Jip d'Herripon, Gijs Borgstein, Koen Borgstein, Robin van Gils, Idris Schulte, Jayden Pelders.

30-01-2011 Langstraattoernooi Kaatsheuvel

Op zondag 30 januari 2011 vond in de sportzaal van het cultureeel centrum te Kaatsheuvel het jaarlijks Langstraattoernooi van Judoclub Kaatsheuvel plaats. Rik d'Herripon, voor zover wij weten, de kleinste deelnemer aan het toernooi, wist voor onze vereniging een hele mooie bronzen medaille in de wacht te slepen voor zijn 3e plaats. En dat op zijn eerste officiële toernooi.

29-01-2011 Judo-examens

Op 29 januari 2011 mochten de judoka's weer op examen voor een hogere slip of band. De resultaten waren als volgt:

1 gele slip

Koen Borgstein, Gijs Borgstein, Robin van Gils,Ogüz Kaygizis, Martijn Kobes, Niek van der Wouw, Jayden Pelders

2 gele slippen

Rik d'Herripon, Lori Schuring, Wouter Kwaasteniet, John van de Wouw