Laatste nieuws 2010

07-11-2010 Interscholaire clubkampioenschappen Moergestel

Op zondag 7 november 2011 werden de jaarlijkse interscholaire clubkampioenschappen gehouden, dit keer in Moergestel, waar judovereniging St. Jan tevens zijn 50-jarig bestaan vierde. 13 judoka's, hieronder op de groepsfoto, hadden zich ingeschreven en velen wisten een ereprijs in de wacht te slepen.

1e prijs: Idi Wilborts, Hugo Brökling en Dion van der Kaa

2e prijs: Jip d'Herripon en Danique Berbers

3e prijs: Rick d'Herripon en John van den Wouw

Beschrijving: http://www.judoclubgoirle.nl/Groepsfoto%207-11-2010.jpg

vlnr achterste rij: Thijs Spapens, Trevin Koolen, Hugo Brökling, Michael van Driel, Tijn van de Ven, Dion van der Kaa

vlnr voorste rij: Rick d'Herripon, Idi Wilborts, Jip d'Herripin, John van de Wouw, Willem Hehemann, Danique Berbers

31 oktober 2010 Jeugdteamcompetitie Haaren

Op Zondag 31oktober was het dan weer zover, jeugdteamcompetitie, dit keer in Haaren. Deelnemers voor onze vereniging waren: Rick d'Herripon, Jip d'Herripon, Idris Schulte, Hugo Brökling, Bo d'Herripon en Thijs Spapens. Voor de derde competitiedag op rij wisten onze judoka's beslag te leggen op de eerste prijs.

17 januari 2010 Jeugdteamcompetitie Moergestel

Op Zondag 17 januari werd deelgenomenaan de jeugdteamcompetitie te Moergestel. Het succes van de vorige competitiedag op 13 december 2009 werd geëvenaard met wederom een eerste plaats. De judoka's waren dit keer:

Trevin Koolen, Jip d'Herripon, Hugo Brökling, Tommie Brökling, Thijs Spapens, Bo d'Herripon, Thomas Franse, Yannick Retel Helmrich en Ties Coolen.

Foto's in het fotobo