13-12-2009
Op zondag 13 december namen onze judoka's deel aan de jeugdcompetitiedag in Moergestel. En met succes. Na vele derde en vooral tweede plaatsen werd dit keer een eerste plaats behaald. De judoka's waren: Jip d'Herripon, Idris Schulte, Thijs Spapens, Idi Wilborts, Bo d'Herripon, Thomas Franse en WIllem Hehemann.

26-06-2009
Met een groot deel van de leden genoten we van het zwemwater van dee Hispohal in Hilvarenbeek. Het uitje werd afgesloten met friet, snack en ranje.

08-03-2009

Op zondag 8 maart organiseerde onze vereniging in Sporthal De Haspel een tienertoernooi. Hieraan werd deelgenomen door judoka's van judoverenigingen uit Berkel-Enschot, Diessen, Goirle, Haaren, Hilvarenbeek, Moergestel en Oost- West- en Middelbeers. Onze judoka's wisten de volgende prijzen te behalen:

Eerste: Maarten Verster
Tweede: Roos Scheffers, Danique Berbers, Ronald Vermetten
Derde: Ties Coolen

Bo d'Herripon wist zich als kleinste en verreweg de lichtste judoka toch goed te verweren en zelfs een wedstrijdje te winnen.

Kortom: het was een succesvol toernooi.

08-02-2009 Judotoernooi Sankawa Middelbeers
Op zondag 8 februari deden 11 judoka's van onze vereniging mee aan het voorjaarstoernooi van judoclub Sankawa uit Middelbeers. Maar liefst 7 van hen namen voor de eerste keer deel aan een officieel toernooi onder auspicien van de Judobond Nederland. Van heidne en ver waren de judoka's naar dit officiŽle bondstoernooi gekomen. Vier van onze judoka's wisten beslag te leggen op eremetaal. Danique Berbers, Wouter Verburgt, Teun van Griensven en Yannick Retel Helmrich wisten alle een derde prijs in de wacht te slepen. Idi Wilborts, Bo d'Herripon en Thomas Franse. Ook de overige judoka's deden allen wat van ze verwacht mocht worden en kregen een medaille als troostprijs: Ties Coolen, Jip d'Herripon, Roos Scheffers en Dirk Kobes.

Foto's in het fotoboek

07-02-2009 Judo examens
Op 7 februari vonden examens plaats in onze eigen judozaal. De uitslagen waren als volgt.

Gele slippen
Jona Santegoets, Trevin Koolen, Willem Hehemann, Bart van de Sande, Idris Schulte, Milou Timmermans, Damy de Cock

Gele band
Briit Berbers, Thijs Spapens, Stijn Kuster, Gijs van de Sande, Job Verwiel, Levi Santegoets, Jip d'Herripon, Ties Coolen, Yannick Retele Helmrich

Oranje slippen
Wouter Verburgt
Dirk Kobes
Thomas Franse
Teun van Griensven
Idi Wilborts
Roos Scheffers

Oranje band
Danique Berbers

19-01-2009 Derde plaats Jeugdteamcompetitie te Moergestel
Op Zondag 18 januari 2009 nam de judovereniging deel aan de jeugdteamwedstrijden in Den Donk in Moergestel. Daar streden zes clubs uit de regio voor de eer in teamverband van zes judoka's. Onze vereniging had de luxe dat zich 12 judoka's hadden opgegeven waardoor we elke wedstrijd konden wisselen en toch iedereen twee of drie keer zijn wedstrijdje kon judoŽn. Een enkeling mocht zelf een of twee keer invallen bij een ander team. De deelnemende judoka's waren Jip en Bo d'Herripon, Levi en Jona Santegoets, Wouter Verburgt, Idi Wilborts, Thomas Franse, Teun van Griensven, Yannick Retel Helmrich, Dirk Kobes, Ties Coolen en Roos Scheffers. Deze judoka's waren goed voor een derde plaats. Een goed resultaat, waarbij de geleerde lessen goed terug te zijn waren. Foto's zijn te zien in het foto-album.