Laatste nieuws 2008

Jeugdteamontmoeting 05-10-2008 te Goirle
Op 5 oktober vond weer de eerste jeugdteamontmoeting van dit seizoen plaats. Ditmaal door onze eigen judovereniging georganiseerd in Sporthal De Haspel in Goirle. Het Goirlese team hield de eer in haar eigen gemeente meer dan hoog. De teams van Moergestel, Diessen, Berkel-Enschot en Oost- West- en Middelbeers werden allen verslagen door het team van Goirle dat bestond uit Jip d'Herripon, Jona Santegoets, Idi Wilborts, Bo d'Herripon, Wouter Verburgt, Thomas Franse, Levi Santegoets en Roos Scheffers.
Bij de optelling van alle individuele wedstrijdjes bleek Moergestel één wedstrijdje meer te hebben gewonnen. In die stand werd Goirle dus zeer verdienstelijk tweede. Het petje van de jeugdjudoleider Bram Kools werd in ieder geval afgezet voor de inzet en de prestaties van de jeugdjudoka's.

Foto's in het fotoboek

Interscholaire clubkampioenschappen 01-06-2008 te Udenhout
Op zondag 1 juni 2008 vinden weer de jaarlijkse interscholaire clubkampioenschappen plaats. Deze traditionele kampioenschappen tussen de judoclubs uit Berkel-Enschot, Diessen, Goirle en Moergestel worden dit keer georganiseerd door judoclub Ten Shi Berkel-Enschot. De wedstrijden vinden plaats in Sporthal De Roomleij in Udenhout van 10.00 tot naar verwachting 14.00 uur. Alle leden kunnen meedoen en ontvangen een uitnodiging.

Jeugdteamontmoeting 18-05-2008 te Diessen
Op zondag 18 mei zal er weer een teamontmoeting voor beginnende judoka's tot en met 9 jaar plaatsvinden. Dit maal in Sporthal Hercules in Diessen. Uitnodigingen volgen nog.

Jeugddag Budospelen 04-05-2008
De Judobond Nederland district Zuid-Nederland organiseert op zondag 4 mei 2008 in Gilze een Jeugddag Budospelen. Er wordt een judotraining verzorgd door nationaal en internationaal bekende judoka's en er zijn oudhollandse spelen. Drie judoka''s van onze vereniging hebben zich voor deze populaire jeugddag ingeschreven. De inschrijving is helaas reeds gesloten.

Tienerontmoeting 16-03-2008
Op zondag 16 maart 2008 werd er door judoclub Ten Shi Berkel-Enschot weer een tienerontmoeting georganiseerd voor judoka's van 10 jaar en ouder
Van onze judovereniging namen 4 judoka's deel aan deze ontmoeting. Alle 4 kwamen zij met eremetaal thuis.
Eerste plaatsen waren er voor: Maarten Verster en Danique Berbers
Tweede plaatsen waren er voor: Stijn van de Sande en Ronald Vermetten. Wij hopen dat dit een stimulans mag zijn voor andere leden om ook eens mee te doen aan deze ontmoetingen, waarbij de wedstrijden zoveel mogelijk worden afgestemd op het niveau van alle judoka's.

Examens hogere band 16-02-2008
Op zaterdag 16 februari 2008 vonden van 10.00 uur tot 12.00 uur weer examens voor een hogere band plaats. De judozaal in de Haspel was tot aan de nok gevuld met geïnteresseerden ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en natuurlijk ook opa's en oma's van onze judoka's. Iedereen liet zien wat zij de laatste tijd bijgeleerd hadden. De resultaten waren als volgt:

GELE SLIPPEN (halve gele band)
Britt Berbers, Ties Coolen, Stijn Kuster, Hein Lemans, Yannick Retel-Helmich, Gijs van de Sande, Levi Santegoets, Roos Scheffers, Thijs Spapens, Job Verwiel en Idi Wilborts.

GELE BAND
Martijn Enzerink, Thomas Franse, Teun van Griensven, Amy Kools, Willem Schellekens en Wouter Verburgt.

ORANJE SLIPPEN (halve oranje band)
Jens van Griensven, Danique Berbers

BLAUWE SLIPPEN (halve blauwe band)
Youri Hoek

BLAUWE BAND
Alexander Vermetten

BRUINE SLIPPEN (halve bruine band)
Stijn van de Sande en Ronald Vermetten.

BRUINE BAND
Maarten Verster

Judoka's gefeliciteerd en nu weer fris verder oefenen voor het volgende examen