MEDAILLES JUDOCLUB GOIRLE EN ERELIDMAATSCHAP AD REDELIJKHEID

Zondag 27 oktober jl. was Sporthal de Haspel het strijdtoneel voor judoka’s uit Goirle, Diessen, Berkel-Enschot en Moergesteld. De Goirlese judovereniging was dit jaar aan de beurt om de interscholaire kampioenschappen te organiseren. 3 uur lang werd er volop gestreden om de medailles. Ook de judoka’s uit Goirle deden van zich spreken en eisten een deel van het eremetaal op,

Goud was er voor Tom Aertsen, Nilou van Soest, Idris Schulte, Ramon de Wilde, Danique Berbers en Michael van Driel.

Zilver was er voor Robin van Gils, Thijs Spapens, en Dion van der Kaa

Brons was er voor Eppo Horvers, Dylan van Gils, Stan Broers en Freek Vermaas

Een herinneringsmedailles werd uitgereikt aan Seb Beekmans, Stephan Rulo, Stan van der Kaa, Rens van den Nieuwenhof, Trevin Koolen, Django Koolen en Peter van Gils.

In de strijd om de ‘Kees Kools Wisselbokaal’ voor de best presterende vereniging wist de Goirlese judovereniging beslag te leggen op de tweede plaats.

Bij de prijsuitreiking werd ook stilgestaan bij het 40-jarig verenigingslidmaats van Ad Redelijkheid. Ad Redelijkheid werd ….. lid van de vereniging en is inmiddels al vele jaren hoofdleraar van de Goirlese judovereniging. Het bestuur heeft hem daarom benoemd als het tweede erelid in de geschiedenis van de vereniging onder overhandiging van een speciale oorkonde en een bos bloemen.